Retourbeleid

Het kan natuurlijk voorkomen dat je één of meerdere producten van jouw bestelling bij Retero wilt retourneren. Maar hoe krijgt jij jouw geld terug, en wanneer moet je betalen voor de retourzending? Op deze pagina vind je alle informatie over retourneren bij Retero, en wat onze voorwaarden hiervoor zijn.

Je retourzending moet binnen 14 dagen verzonden worden na de datum dat je de bestelling heeft ontvangen. Vul het formulier op deze pagina in zo weten wij dat je retour er aan komt, en wat de reden is waarom je wilt retourneren.

Je mag de retour sturen naar onderstaand adres:

Retero
Nassaulaan 6
2628 GH Delft
Nederland
(Geen bezoekadres)

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij de terugbetaling starten. Het bedrag dat je van ons ontvangt, en wie betaald voor de retourkosten is gebaseerd op de volgende redenen:

Ik heb me bedacht
In dit geval zullen wij de aankoopprijs terugbetalen van de producten die jij hebt geretourneerd, mits deze ontvangen ontvangen worden in dezelfde staat als dat ze verstuurd zijn. Je bent verantwoordelijk voor de retourkosten en de aankomst van het retour.

Ik heb een verkeerd product/bestelling ontvangen
Wanneer je niet hebt ontvangen wat je hebt besteld, neemt Retero hiervoor de verantwoordelijkheid. In dit geval zullen wij zowel de aankoopprijs als verzendkosten terugbetalen, en ontvangt je van ons ook de retourkosten. Hiervoor verzoeken wij dat je ons een bewijs van betaling stuurt voor de gemaakte retourkosten, zodat wij het correcte bedrag terug over kunnen maken. Dit kunt je aan ons leveren door een E-mail te sturen naar info@retero.nl. Je bent wel verantwoordelijk voor de aankomst van het retour.

Voor andere redenen, zoals “Zeg ik liever niet” of “Anders, namelijk” zullen wij na ontvangst van je retour bepalen wat de correcte aanpak is van de terugbetaling voor je retour. Je zult hierover worden ingelicht via E-mail naar het opgegeven E-mailadres tijdens je bestelling. Mocht je het niet eens zijn met ons besluit, dan gaan wij graag met je in gesprek om dit samen op te lossen.

Restituties zullen worden overgemaakt in dezelfde vorm als werd gebruikt voor de betaling bij je bestelling.

Producten die gewijzigd of beschadigd worden niet geaccepteerd.

Retero behoudt zich het recht voor om de retourzending te weigeren van product(en) of bestelling dat niet aan de bovenstaande vereisten voldoet.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.