Inkoop

Bij Retero verkopen wij niet alleen games en consoles, maar kopen wij ook graag van jou over! Lees op deze pagina hoe je aan ons kunt verkopen, en wat je kan verwachten.

Wij geven games, consoles, accessoires en speelgoed graag een nieuw huisje, met een nieuwe eigenaar. Of ze nou al jarenlang op zolder staan, of altijd in je verzameling is gekoesterd, bij Retero zorgen wij er voor dat iemand anders er heel blij van wordt. En daarom is het voor ons ook belangrijk dat jij tevreden bent wanneer je aan ons verkoopt.

Stap 1: Laat ons weten wat je wilt verkopen
Om de inkoop te beginnen, moeten wij natuurlijk weten wat je wilt verkopen. Daarom kan je met onderstaande knop een E-mail sturen naar ons, en voeg hier alle informatie toe over jouw producten. Zo is het belangrijk om te vermelden of het compleet is, of wat er ontbreekt. Werkt het nog, of is het defect? Hoe meer details, hoe beter. Ook helpt het om foto’s te sturen van de spullen, zodat wij een goede waardeschatting kunnen maken. Uiteraard mag je er ook meteen bij vermelden wat je er voor wilt hebben, maar dit is niet verplicht.

Stap 2: De prijs bepalen
Nadat je ons een E-mail hebt gestuurd met alle details en foto’s, ontvang je van ons een bevestigingsmail en een schatting hoelang het zal duren voordat wij de prijs hebben bepaald. Meestal zal dit dezelfde dag zijn, maar soms kan dit uitlopen door de grootte van jouw collectie of door drukte. Vervolgens krijg je van ons een E-mail met de inkoopprijs. Ga je akkoord? Top! Dan kunnen we meteen verder naar stap 3. Is de prijs niet helemaal wat je in gedachte had? Dan gaan we graag verder in gesprek en proberen we samen tot een bedrag te komen waar we allebei tevreden mee zijn. Zijn we er uit? Dan hebben wij alleen nog een betaalmethode nodig, zoals je bankrekening of PayPal, zodat je betaalt kan worden wanneer jouw spullen zijn ontvangen.

Stap 3: Stuur de spellen naar ons toe
Nu we een prijs hebben afgesproken, mag je de spellen naar ons toesturen via DHL of PostNL. De verzendkosten maken wij na ontvangst naar je terug over samen met het besproken bedrag. Zodra wij het pakket hebben ontvangen, controleren wij of alles klopt en ontvang je van ons een E-mail ter bevestiging. Klopt er iets niet? Geen zorgen. Je ontvangt van ons een tegenvoorstel, en heb je ook altijd de mogelijkheid om alles kosteloos terug te laten sturen.

Stap 4: Geld ontvangen
Alles is geregeld, en nu is het tijd om het geld te ontvangen! Wij maken de afgesproken prijs + verzendkosten naar je over via de afgesproken betaalmethode binnen 72 uur. En zo simpel is het bij Retero! Heb je vragen over inkoop? Op onze klantenservice pagina vind je alle informatie om met ons in contact te komen!