Klantenservice

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag over een product, uw bestelling, retourneren of onze webwinkel? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google. Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Over Retero

Bij Retero vind je een nostalgische schatkamer van retro video games, consoles, speelgoed en verzamelitems. Duik in de magie van het verleden met zeldzame vondsten en geliefde klassiekers. Herbeleef de gaminggeschiedenis en ontdek unieke items die gamers van alle leeftijden zullen koesteren.

Contact opnemen

Telefoon: 06-495 856 21
E-mail: info@retero.nl

Nassaulaan 6,
2628 GH Delft

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn bestelling bij jullie ophalen?

Op dit moment hebben wij nog geen fysieke winkel, maar is het wel mogelijk om producten bij ons op te halen op afspraak. Om een afspraak te maken kan je het beste bellen naar 06 – 49 58 56 21, of een E-mail sturen naar info@retero.nl. Vervolgens bespreken we samen wanneer je het beste langs kunt komen, en om welke producten het gaat.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst op onze website, dan wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden. De geschatte levertijd van je bestelling bij Retero is 1 – 3 werkdagen. Voor meer informatie kan je terecht op onze verzendinformatie pagina.

Kan ik mijn bestelling (gedeeltelijk) retourneren?

Uiteraard! Bij Retero proberen wij altijd dit proces zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken. Daarom kan jij je bestelling (gedeeltelijk) retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retouradres. Lees meer over retourneren bij Retero op onze retourbeleid pagina.

Kunnen jullie foto's sturen van een product?

Zeker! Bij onze games, consoles en accessoires gebruiken wij afbeeldingen die het product zo correct mogelijk representeren. Ook vermelden wij altijd in de beschrijving wat er anders kan zijn, en wat er mogelijk ontbreekt. Toch kan het voorkomen dat de afbeelding voor dit product afwijkt van wat je ontvangt.

Neem daarom gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier op deze pagina, of E-mail ons op info@retero.nl. Wij zullen je z.s.m. beantwoorden met duidelijke foto’s van de producten die je wilt bestellen.